Новини
От 1 октомври стартира благотворителната продажба на романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“

От 1 октомври стартира благотворителната продажба на романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“

Здравейте!

От 1 октомври стартира благотворителната продажба на романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“, които този път са отпечатани в една книга, на цена от 10 лв. за екземпляр! За да се роди едно Българско дете!

Благодаря на всички Вас – хората с големи сърца, които вече направихте предварителните си поръчки! До няколко дни, ще получите своите екземпляри! Благодаря на екипа зад книгата!

Целият приход от продажбата на романите, ще бъде дарена на семейството на Мария Иванова и Станислав Симеонов от гр. Плевен, в подкрепа на тяхната следваща и вярвам, успешна репродуктивна процедура в Инвитро клиника „София“.

Отделете минута и се запознайте с тяхната история:

„Здравейте! Ние сме Мария и Станислав. Заедно сме от 10 години, 6 от които правим опити за бебе. През 2017 г. заченах по естествен път, но радостта ни беше за кратко. В 12 г.с. сърцето на нашето ембрионче спря. Едва съвзели се от този удар последва следващ – възможността за зачеване по естествен път е почти равна на нула. След една операция и две ин витро процедури по Фонда /неуспешни/ се оказа, че съм с изчерпан яйчников резерв, с което автоматично губим и възможността за следващ опит финансиран от тях и единствения начин да продължим напред е с кредит. Последваха два опита в Турция /също неуспешни/. След като загубихме всякаква надежда, ни намери Ивайло и вашата обща страхотна кауза. Искаме предварително да благодарим на всички Вас, които сте съпричастни с неговото дело!“

Книгата с романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“, може да бъде поръчана по следните начини:

  1. Във Фейсбук, чрез лично съобщение до мен или на 0898570074
  2. Чрез съобщение на страниците на двата романа във Фейсбук
  3. От книжарници „Сиела“

https://ciela.com/author/ivaylo-mitev.html
https://childlessmovement.com

  1. В Панагюрище, от 6 октомври, в книжарницата до Т-Маркет

 

Благодаря на всички!

Ивайло