Новини
„За да се роди едно Българско дете!“

„За да се роди едно Българско дете!“

"Ако сте разпознали алегорията в светите писания, то вече знаете, че адът и раят, като места, в които душата попада след смъртта, според стореното приживе, не съществуват! Това са двете основни психически състояния, в които ни е дадено правото да изберем да съществуваме, докато сме съзнателно тук, на земята! Постигането на баланс между тях, практически е невъзможно!

Но има едно трето психическо състояние, което е много по-страшно от това, адът и раят да се сблъскат в противоречив конфликт у нас! В предсказанията на повечето религиозни вярвания е познато като Армагедон! За нашата цивилизация неговото начало може да бъде предизвикано от най-страшната и безсмислена саможертва, граничеща с безумие - духовното самоунищожение на човешката популация!"

Книгата "Две съдби с вишнев цвят" включва в себе си романите "Бранимира и вишневото дърво" и втората и последна част на историята - "Бранимира и тайната на вишневото дърво".

Книгата можете да купите благотворително от 1 октомври 2022 г., на цена от 10 лв. за екземпляр.

Вече знаете защо - "За да се роди едно Българско дете!", но този път в дома на жена – жертва на една от най-страшните и нечовешки форми на насилие…

Следва...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *