Новини
4000 лв. бяха дарени днес на семейството на Александър и Кристина Джуванови от гр. Асеновград

4000 лв. бяха дарени днес на семейството на Александър и Кристина Джуванови от гр. Асеновград

Здравейте!

4000 лв. бяха дарени днес на семейството на Александър и Кристина Джуванови от гр. Асеновград, в подкрепа на тяхната предстояща инвитро процедура, вярвам последна и успешна в борбата им да се сбъднат като родители!

Благодаряна всеки в България и чужбина, който купи екземпляр от книгата “Две съдби с вишнев цвят”! Благодаря на екипа от Детска градина "Слънчо" в с. Владая, на книжарници “Сиела”, както и на “Buchnica” - българската онлайн книжарница в Австрия! С тази обща безценна подкрепа, пълната дарена сума от продажбата на книгата до момента достигна 8000 лв.!

Ето и личната история на семейство Джуванови:

“Здравейте! Ние сме семейство Александър и Кристина Джуванови. Двойка сме от 15 години, за дете се борим от осем. През последните 8 години преминахме през много неща - лапароскопии, хистероскопии, биопсии, пункции, трансфери.... трансфери, които завършваха или с отрицателен тест или със спонтанен аборт. Вярваме, че проблемът ни вече е открит, но имаме нужда от финансова подкрепа, за да продължим да се борим! Вярваме, че ще я получим и вярваме в щастливия финал! Благодарим!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *