Новини
Романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“ ще излязат заедно на 1 октомври в нов благотворителен тираж

Романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“ ще излязат заедно на 1 октомври в нов благотворителен тираж

Здравейте!

От две години и половина не съм бездетен, а всеки ден си давам сметка, че за дванадесетте години очакване и борба да я има Люба дори не се сещам, а единственото нещо, което в този живот чакам с нетърпение, е тя да се събуди сутрин.

Всеки ден обаче, мисля и за друго…

Мисля за хората със съдба като нашата. Мисля за мрачните прогнози, че към 2060 г. населението на България ще намалее с още близо 27%, делът на децата до 15 г. ще се свие с най-малко 13%, а населението на възраст между 15 и 24 години ще намалее с повече от 41%. Годината е 2021, а нашата страна отдавна има най-бързо изчезващото население в работоспособна възраст в света.

Мисля си за парадокса, че на фона на тези прогнози има хиляди Българки, най-вече в малките населени места, които се страхуват да признаят, че имат репродуктивен проблем, защото местното общество ще ги заклейми като жени втора ръка! В България има и много жени, които заради същото това общество отказват да признаят, че тяхното дете е създадено в лабораторна среда, а това не бива да е така, защото може да се превърне във водещ мотив в сърцата на бездетните семейства, да продължат да се борят с Вяра за най-скъпото!

Най-голямото съкровище на България е бъдното поколение, а ако и то продължи да шепне проблемите ни, това след тях дори да изкрещи, няма да има кой да чуе!

След дарените от вас над 25000 лв. за инвитро процедури от продажбата на романите „Бездетен“ и „Звукът на самотата“, предлагам да помогнем на още едно семейство, този път от гр. Плевен, с което ще ви запозная скоро…

Романите "Бездетен" и "Звукът на самотата" ще излязат заедно на 1 октомври в нов благотворителен тираж, на цена от 10 лв. за екземпляр.

Благодаря Ви!

Ивайло Митев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *